ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αρχές Απριλίου αναμένεται το άνοιγμα της πλατφόρμας επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να αντικαταστήσουν έως και τρεις παλιές συσκευές με καινούργιες. Στόχος της κυβέρνησης είναι το πρόγραμμα να ξεκινήσει πριν το Πάσχα.

Επιταγή ακρίβειας-ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Η επιταγή ακρίβειας θα δοθεί ως δώρο Πάσχα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Οι κατηγορίες των δικαιούχων είναι μικροσυνταξιούχοι, οικογένειες με παιδιά, ΑΜΕΑ, δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- Εσύ υπέβαλες αίτηση;

Όσοι επιθυμούν να λάβουν επίδομα θέρμανσης και δεν έχουν υποβάλει ακόμη την αίτησή τους έχουν την δυνατότητα να το πράξουν έως και τις 15/02/2022

Για τα καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα-πέλετ) η καταβολή του επιδόματος γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία καταχώρησης των παραστατικών με καταληκτική ημερομηνία την 15η Απριλίου 2022.

Συνεχίζεται η απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 για τον Δ. Νάουσας

Όσοι πολίτες δεν έχουν απογραφή ακόμη μπορούν να προχωρήσουν στην απογραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr

Επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα στο Δήμο Η.Π. Νάουσας

Δυνατότητα επανασύνδεσης σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και τις 31/12/2021, έχουν αποσυνδεθεί ή θα αποσυνδεθούν από το δίκτυο μέχρι τις 15/02/2022 και εξακολουθούν να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Νάουσας.

 

ΙΚΕΠ-Λογιστικό Γραφείο

MyData υποχρεωτικά για όλους από 1 Νοεμβρίου

Από 1 Νοεμβρίου μπαίνουν στη ζωή των επιχειρήσεων και των ελ. επαγγελματιών τα ηλεκτρονικά βιβλία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από 1/11 οι επιχειρήσεις θα διαβιβάζουν υποχρεωτικά τα παραστατικά εσόδων καθώς επίσης τίθεται σε πλήρη εφαρμογή την ίδια ημερομηνία και η υποχρεωτική διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με την εφορία.

Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2021-Ενημερώσου τώρα από το ΙΚΕΠ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ (έως 40.000 ευρώ η επιδότηση)

Το ΙΚΕΠ-Λογιστικό Γραφείο Μπαλτατζίδου  σε συνεργασία με τη Novacert μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνογνωσίας πάνω στην αγροτική βιομηχανία, αναλαμβάνει την ενημέρωση και υλοποίηση του προγράμματος Νέων Αγροτών 2021 που αναμένεται να τρέξει μετά το καλοκαίρι.

Σελίδες